Selasa, 1 Mac 2011

Felt Craft


Sejak kebelakangan ni suka lihat felt craft ni. Nak cuba buat sendiri tapi tak de keyakinan diri. Selalu juga serve harga felt kat internet ada yang mahal dan murah mungkin dari segi tebal dengan nipis.



Semalam waktu rehat pergi meru  dekat situ ada kedai jual alat-alat menjahit. Tanyalah dengan pekerja perempuan muda lagi ada tak jual kain felt dia pun tak tau kain apa tu, Tak pelah saya cari sendiri. Nasib baik ada, 1 meter rm15 so belilah 1/4meter beli  purple n pink hitam tu memang ada balance buat bag dulu. Tak taulah bila nak mulakan projet ni

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catat Ulasan