Selasa, 1 Februari 2011

Contect Nama Baby Saya

Pagi tadi tawaf blog kawan2 terjumpa pulak contect nama baby saya,  Ibu pun nak join lah sekali, Syarat-syaratnya pun senang je .

Jom join CONTEST ni
 
Nama:Nur Anis Nabihah
Umur :2 tahun 3 bulan
Nur : cahaya
Anis : berani
Nabihah: cerdik / mulia

Mula-mula nak letak Nur Nabihah je tapi sekarang  ibu-bapa letak 3 nama untuk anak mereka, so ibu pun terikut sekalilah,
Ibu pilih sendiri nama ni tanpa bantuan ayah, nur mestilah ikut nama ibu,
'anis' tu mula2 nak letak nama fatin tapi ayah cakap tak sedap, so ibu tukar nama anis lembut je. Nabihah ambik dari nama klinik berdekatan dengan rumah, Supaya besar nanti boleh jadi doktor, amin

inilah dia nur anis nabihah
      

4 ulasan:

  1. good luck:)
    semoga anak sis menjadi cerdik & berani sepertimana namanya

    BalasPadam
  2. tengs join :) goodluck baby anis :)

    BalasPadam
  3. all the best sis anis !
    name anak sis same dengan name anish sikit.
    Anish Nadiah, 21 tahun
    hehe.

    BalasPadam