Selasa, 18 Januari 2011

Percutian



Tak lama  lagi kita akan menyambut chines new year's wawawa 1 malaysia,
Mesti ramai dah buat perancangan nak bercuti dimana.
Ibu anis dengan ayah dapat cuti panjang. Ayah dengan maklong anis plain nak pergi Lngkawi , tapi macam tak jadi je. Ayah ada plain juga kalau tak pergi Langkawi nak pergi Pulau Pinang tapi ni hanya plain  jadi tak jadi tak tau lagi. Nak tunggu bonus dulu, minta2 dapatlah 2 bulan barulah boleh enjoy sakan.

2 ulasan:

  1. say cuti balik kg..kelantan...

    BalasPadam
  2. Tuah pun plan nak ke langkawi.. naik keretapi.. tapi tiket dah abis la pulak.. 30 hari lagi nak pergi, kena ambil tiket. hari tu g, lewat seminggu dah abis.. kena wat plan b.. naik kereta atau g tmpt lain.. tentu sesak kan chinese new year ni..?

    BalasPadam